Velden zijn niet correct ingevuld
Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteitHeeft u weleens het gevoel dat uw talenten beter tot hun recht kunnen komen in uw werk? Dat u meer grip zou willen hebben op situaties die anders lopen dan u wenst? Functioneert u goed, maar laat u niet altijd zien wat u in zich heeft? Heeft u vooral moeite met nee zeggen, grenzen stellen, kritiek uiten en uw mening geven in vergaderingen of conflicten? Kun je altijd alert reageren op lastige situaties? Vraagt u zich af hoe u anderen beter kunt beinvloeden?

Al deze vragen gaan over uw persoonlijke effectiviteit. Impact biedt diverse trainingen aan waarbij uw persoonlijke effectiviteit centraal staat.

Je hoeft
geen ander mens te worden, om dingen anders aan te pakken!

 

Persoonlijke effectiviteitstraining

De training richt zich op het vergroten van het probleemoplossend vermogen van de deelnemers in zowel de werkomgeving als daarbuiten. Aan de hand van oefeningen worden eigen patronen inzichtelijk gemaakt en kan er geëxperimenteerd worden met effectief gedrag.

Gratis online persoonlijkheidstest

Wij ontwikkelden een online persoonlijkheidstest, waarin u met het beantwoorden van slechts 12 vragen toch vaak een verrassend goede typering van uw persoonlijkheid krijgt.

Persoonlijke ontwikkeling met DISC

Persoonlijke ontwikkeling en groei begint bij het kennen van jezelf. Het DISC persoonlijkheidsinstrument geeft u een diepgaand inzicht in uw persoonlijkheid op zowel bewust als onbewust niveau. Vanuit dit inzicht kan bewust worden gewerkt aan ontwikkeling.

Myers-Briggs Type Indicator

Een andere veelvuldig gebruikte methode om inzicht te krijgen in persoonlijkheidstypen is de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) geeft u inzicht in uw unieke talenten. U kunt deze informatie gebruiken om tot een beter begrip te komen van uzelf, uw motivaties, uw natuurlijke talenten en mogelijke groeidomeinen.

Effectief beïnvloeden

Voor leidinggevenden die hun invloed op anderen willen vergroten geven wij training in het effectief beïnvloeden van anderen. Volgens een voorkeursinvloedsstijl die van te voren middels een vragenlijst wordt bepaald wordt inzicht gegeven over uw houding en manier van leidinggeven en middels voorbeelden en praktijkoefeningen wordt de ontwikkeling hiervan mogelijk gemaakt.

Effectief communiceren

Als manager is het effectief kunnen communiceren één van de belangrijkste eigenschappen om gedaan te krijgen wat u wilt om succes te behalen. In de training effectief communiceren leert u alle vaardigheden om uw communicatie naar een hoger niveau te brengen.

Meer weten over persoonlijke effectiviteit?

De persoonlijke effectiviteitstrainingen kunnen volledig worden afgestemd op uw behoeften. Heeft u vragen over hoe u uw persoonlijke effectiviteit kunt vergroten, bijvoorbeeld op basis van het DISC Model of MBTI Principe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.