Velden zijn niet correct ingevuld
MBTI

ESFP persoonlijkheidsprofiel

Extroverted, Sensing, Feeling, Perceiving

ESFP's zijn gericht op mensen en houden van plezier maken. Zij maken het leven leuk voor anderen en lijken vaak te voelen wat er mis is met iemand voordat anderen hier aandacht voor hebben.Ze zijn meestal zeer sympathiek en betrokken bij andermans welzijn.

Mensen met het ESFP persoonlijkheidsprofiel creëren graag een goede team spirit. Ze zijn vaak aangetrokken tot een carrière waarbij hun natuurlijke extraverte houding en aandacht voor anderen van pas komt, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg of het onderwijs. Ze zijn meestal vrij gul en warm. Het zijn misschien niet altijd de beste adviesgevers in de wereld, omdat ze niet houden theorieën, onpersoonlijke analyses en toekomstige planning. Maar ze zijn geweldig voor het geven van praktische zorg. Ze halen meer voldoening uit onmiddellijke sensatie en bevrediging dan uit lange termijn taken en verplichtingen. 

ESFP's houden van mensen en nieuwe ervaringen. Ze zijn levendig en leuk en staan graag in  het middelpunt van de belangstelling. Ze leven in het hier-en-nu, en geniet van spanning en drama in hun leven. Ze zijn flexibel, oprecht geïnteresseerd in mensen, en meestal goedhartig met een groot aanpassingsvermogen.

Meer weten over het persoonlijkheidstype ESFP?

Voor meer inzicht in het ESFP Type en de bijbehorende eigenschappen verwijzen we u graag naar een effectieve workshop waarbij via een uitgebreide vragenlijst uw MBTI Type in kaart wordt gebracht. U krijgt meer inzicht in uw eigen persoonlijkheid en bijvoorbeeld die van uw collega's. Vraag direct meer informatie aan!