Velden zijn niet correct ingevuld

INFJ persoonlijkheidsprofiel

Introversion, Intuition, Feeling, Judging

INFJ’s zijn van nature rustig, krachtig, origineel en gevoelig. Gedreven en met doorzettingsvermogen. Uitzonderlijk intuïtief in de omgang met mensen en bezorgd om hun gevoelens. Ze hebben sterk ontwikkelde normen en waarden, ze wijken niet af van hun principes. Wanneer deze worden bedreigd, zijn ze hardnekkig en volhardend. Gewoonlijk zijn ze individualistisch, eerder dan leidend of volgend. Ze werken vaak graag voor organisaties met een humanitair doel en hechten waarde aan integriteit. Ze halen voldoening uit het ontwikkelen van innovatieve programma’s of diensten en bij te dragen aan de geestelijke behoeften van mensen. 

INFJ's tonen medelijden en medeleven met anderen maar zij delen hun innerlijke intuïties alleen met diegenen die hun vertrouwen hebben. Wanneer zij hun innerlijke kennis willen delen doen ze dat vaak metaforisch en complex. Ze hebben een heldere kijk op hoe men het beste een gemeenschappelijk doel kan bereiken.

Meer weten over het persoonlijkheidstype INFJ?

Voor meer inzicht in het INFJ Type en de bijbehorende eigenschappen verwijzen we u graag naar een effectieve workshop waarbij via een uitgebreide vragenlijst uw MBTI Type in kaart wordt gebracht. U krijgt meer inzicht in uw eigen persoonlijkheid en bijvoorbeeld die van uw collega's. Vraag direct meer informatie aan!