Velden zijn niet correct ingevuld
MBTI

ENTJ persoonlijkheidsprofiel

Extraverted, Intuition, Thinking, Judging

ENTJ's staan te boek als natuurlijke geboren leiders, ze zijn assertief en openhartig. Ze hebben vaak uitstekende vaardigheden om moeilijke organisatorische problemen te begrijpen. Ook zijn ze goed in het bedenken en aandragen van degelijke oplossingen. Zij zien hier uitdaging in en willen degene zijn die verantwoordelijk is om de uitdaging te overwinnen.

ENTJ’s zijn niet bang om moeilijke beslissingen te nemen om doelen te bereiken. Ze zijn intelligent en goed geïnformeerd, zijn gewoonlijk erg goed in spreken in het openbaar. Zij hechten belang aan kennis en kunde en kunnen gewoonlijk weinig geduld opbrengen voor inefficiëntie en ongeorganiseerdheid. Ze komen het beste tot hun recht in een snelgroeiende en competitieve omgeving, waarin het bereiken van doelen wordt beloond en ze steeds voor nieuwe uitdagingen worden gesteld.

ENTJ’s zijn aangetrokken tot leiderschaps- en managementfuncties, waarbij de analytische vermogens worden uitgedaagd. Ze zijn assertief, krachtig en lange-termijn-denkers met een uitstekend vermogen om theorieën en mogelijkheden vertalen naar solide actieplannen.

Meer weten over het persoonlijkheidstype ENTJ?

Voor meer inzicht in het ENTJ Type en de bijbehorende eigenschappen verwijzen we u graag naar een effectieve workshop waarbij via een uitgebreide vragenlijst uw MBTI Type in kaart wordt gebracht. U krijgt meer inzicht in uw eigen persoonlijkheid en bijvoorbeeld die van uw collega's. Vraag direct meer informatie aan!