Velden zijn niet correct ingevuld
MBTI

INTP persoonlijkheidsprofiel

Introversion, Intuition, Thinking, Perceiving

De INTP leeft in een wereld die gebaseerd is op theorieën en logische verklaringen. Ze kunnen moeilijke vraagstukken goed analyseren, zien snel patronen en bekijken graag hoe ze processen kunnen verbeteren. Ze zijn logisch, origineel en creatieve denkers. Veel wetenschappelijke doorbraken in de wereld zijn gedaan door de INTP’ers. Ze zijn uitzonderlijk bedreven en gedreven om theorieën om te zetten in duidelijk begrijpelijke taal. 

INTP's leven voornamelijk in hun eigen geest en kunnen dromerig overkomen op anderen. Ze zijn vaak rustig en gereserveerd, moeilijk om goed te leren kennen. Individualistisch, hebben geen interesse in het leiden of volgen van anderen. Ze waarderen kennis, kunde en logica in hoge mate. Ze hebben een hekel aan routine en zijn flexibel en tolerant in de meeste situaties, maar de INTP is minder bewust van zijn omgeving wanneer deze op gevoel anticipeert.

Meer weten over het persoonlijkheidstype INTP?

Voor meer inzicht in het INTP Type en de bijbehorende eigenschappen verwijzen we u graag naar een effectieve workshop waarbij via een uitgebreide vragenlijst uw MBTI Type in kaart wordt gebracht. U krijgt meer inzicht in uw eigen persoonlijkheid en bijvoorbeeld die van uw collega's. Vraag direct meer informatie aan!