Velden zijn niet correct ingevuld
Teamontwikkeling

Teameffectiviteitstraining

Teamontwikkeling

Als u opzoek bent naar een training om meer uit uw team te halen dan bent u hier aan het juiste adres. Uit onderzoek is gebleken dat het rendement van teams vaak niet optimaal is. Dat is jammer want dat gaat o.a. ten koste van het resultaat en het plezier in het werk. Impact heeft een concept voor teams ontwikkeld om succesvol te zijn.  Dat betekent een eenduidige aanpak en werkwijze. De focus ligt hierbij op zowel taakgerichtheid als teamgerichtheid.

 

Ervaringsgericht leren

In de training leer en ervaar je hoe je als team succesvol zult zijn. Inzichten in de achtergronden van teameffectiviteit worden opgedaan door ervaringsgericht leren. Het team ondergaat in de training een aantal levensechte probleemsituaties. De uitvoering wordt geëvalueerd waarbij er wordt gekeken naar de uitvoering en naar het vertoonde gedrag zodat het team weet wat het moet doen om de effectiviteit te verbeteren en om succesvol te zijn.  Er wordt een koppeling gemaakt naar de eigen praktijk en op basis daarvan wordt een actieplan opgesteld en worden er afspraken gemaakt.

Criteria voor succes

Na afloop van de training weet het team wat de criteria zijn voor succes en hoe deze in de praktijk kunnen worden toegepast. Het geeft het team focus, energie en plezier. Een actieve, uitdagende en effectieve wijze van teamontwikkeling!

Sticks in a bundle are unbreakable

 

Blijf op de hoogte van geplande teamontwikkelingstrainingen

Naast onze incompany trainingen organiseren we ook regelmatig open workshops en trainingen voor teams. Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt automatisch bericht wanneer er een teamontwikkelingstraining gepland staat.