Velden zijn niet correct ingevuld

INFP persoonlijkheidsprofiel

Introversion, Intuition, Feeling, Perceiving

Rustig, reflectief en idealistisch zijn kenmerkende eigenschappen van een INFP’er. Ze leiden hun leven met sterk ontwikkelde normen en waarden. Principes als eer, schoonheid, moraliteit en deugdzaamheid komen vóór logica. Ze vinden het prettig werk te doen dat betekenis heeft en samen te werken met mensen die hun normen en waarden delen. Ze passen zich snel aan en zijn 'relaxed' totdat een gekoesterde waarde wordt bedreigd. Het zijn snelle denkers en ze zien vaak mogelijkheden. Het geeft hen voldoening anderen te ontwikkelen en te helpen. Ze zijn individualistisch en origineel uiten hun creativiteit via schrijven en beeldende kunst.

INFP persoonlijkheden zijn echte idealisten, zijn altijd zelfs in slechtste mensen en gebeurtenissen gaan ze op zoek naar de positieve punten. Alhoewel ze als kalm en terughoudend kunnen zijn, hebben ze een innerlijke vlam en passie die niet te doven is.

Meer weten over het persoonlijkheidstype INFP?

Voor meer inzicht in het INFP Type en de bijbehorende eigenschappen verwijzen we u graag naar een effectieve workshop waarbij via een uitgebreide vragenlijst uw MBTI Type in kaart wordt gebracht. U krijgt meer inzicht in uw eigen persoonlijkheid en bijvoorbeeld die van uw collega's. Vraag direct meer informatie aan!