Velden zijn niet correct ingevuld
MBTI

INTJ persoonlijkheidsprofiel

Introversion, Intuition, Thinking, Judging

Een INTJ staat te boek als onafhankelijk, origineel, analytisch en vastbesloten. Zij hebben een uitzonderlijk vermogen om theorieën te vertalen in actieplannen. INTJ types willen intellectueel uitgedaagd worden en werken graag in een besluitvaardige en doelgerichte omgeving. Ze waarderen kennis, deskundigheid en structuur in hoge mate. Het zijn strategen die met ideeën komen en zullen inzichten van anderen snel begrijpen. Het gaat hen niet alleen om het begrijpen, zij kijken ook naar hoe ze inzichten en ideeën kunnen toepassen.

INTJ's leggen de lat hoog voor zichzelf, maar ook naar andere toe. Ze zijn gedreven om betekenis te geven aan hun sterk ontwikkelde lange-termijn-visies. Natuurlijke leiders maar volgen als zij vertrouwen hebben in al aanwezige leiders. Ze hebben een sterke intuïtie en zijn vaak overtuigd van hun gelijk. Doordat ze op zichzelf en teruggetrokken zijn worden ze soms niet begrepen door anderen, omdat ze hun gedachtes niet uitdrukken.    

Meer weten over het persoonlijkheidstype INTJ?

Voor meer inzicht in het INTJ Type en de bijbehorende eigenschappen verwijzen we u graag naar een effectieve workshop waarbij via een uitgebreide vragenlijst uw MBTI Type in kaart wordt gebracht. U krijgt meer inzicht in uw eigen persoonlijkheid en bijvoorbeeld die van uw collega's. Vraag direct meer informatie aan!