Velden zijn niet correct ingevuld
Leidinggeven

Leidinggeven

Leiding gevenLeidinggeven is een vak en niet iets wat je er zo maar even bij doet. Maar wat houdt leidinggeven nu precies in en hoe werkt het? In onze trainingen gaan we aan de slag om het vak van leidinggeven onder de knie te krijgen.

Wat kan Impact voor u betekenen?

Impact helpt u om succesvol leiding te geven. Of u nog gaat beginnen met leidinggeven of dat u al enige jaren ervaring hebt we hebben voor elke behoefte een aanbod. We verzorgen trainingen voor beginnend leidinggevenden, leidinggevenden met enige ervaring en ervaren leidinggevenden. Naast de trainingen met open inschrijving  ontwikkelen we ook trainingen op maat die voldoen aan de specifieke eisen van u of uw organisatie. De trainingen worden verzorgd door trainers met leidinggevende ervaring.

De trainingen zijn:

  • doel- en resultaatgericht
  • toegespitst op uw eigen praktijk
  • vooral leren door doen en ervaren
  • in kleine groepen dus veel persoonlijke aandacht en begeleiding
  • met aandacht voor persoonlijke leerdoelen
  • daarnaast ook leuk!

Coaching

Een ander krachtig instrument om de effectiviteit van leidinggeven te verhogen is coaching. Bij coaching wordt in een intake gesprek het doel van de coaching vastgesteld. Op basis van het doel wordt het coachingstraject opgezet. Coaching is ook mogelijk in combinatie met een training.

Volledige MD Trajecten

Ook ontwikkelt en begeleidt Impact MD trajecten (Manager Development Trajecten). De instrumenten die wij hierbij gebruiken zijn DISC of de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). 

Praktisch leidinggeven

U geeft leiding of gaat leiding geven en wilt uw leidinggevende vaardigheden ontwikkelen om uw functie effectiever en met meer plezier uit te voeren.

meer over praktisch leidinggeven

Situationeel leidinggeven

Een praktische training die u leert de meest effectivieve stijl van leidinggeven toe te passen op basis van de taakvolwassenheid van uw medewerkers. 

meer over situationeel leidinggeven

Leidinggeven aan teams

U leert wat de randvoorwaarden voor teameffectiviteit zijn en hoe u die kunt beïnvloeden. Zo kunt u bewust leidinggeven aan uw team.

meer over leidinggeven aan teams

Leidinggeven voor gevorderden

U geeft al enige tijd leiding en wilt uw leidinggevende vaardigheden verder aanscherpen en ontwikkelen.

meer over leidinggeven aan gevorderden

Effectief communiceren

Leidinggeven is communiceren. Ontwikkel uw communicatieve vaardigheden en daarmee uw leidinggevende capaciteiten tijdens een training effectief communiceren.

meer over effectief communiceren

Effectief beïnvloeden

Leidinggeven is beïnvloeden. In deze training leert u hoe u uw invloed op anderen kunt vergroten.

meer over effectief beïnvloeden


Meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over het ontwikkelen van uw leidinggevende capaciteiten, neemt u vrijblijvend contact met ons op.