Velden zijn niet correct ingevuld
Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

TeamontwikkelingElk team maakt een bepaalde ontwikkeling door. Sommige teams worden succesvol, terwijl andere blijven steken in hun ontwikkeling. Met teamontwikkeling van Impact worden alle teams succesvol.

Onlosmakelijk  verbonden met teamontwikkeling zijn instrumenten zoals teambuilding en teamcoaching.

Wat kan Impact voor u betekenen?

Impact helpt u bij het succesvol ontwikkelen van uw team. We doen dat door een grondige analyse van de opdracht te maken, waarbij in kaart wordt gebracht waar het team vandaan komt, waar het nu staat en waar het heen wil.

Op basis van de analyse wordt een plan gemaakt dat met u wordt besproken en dat na uw goedkeuring wordt uitgevoerd. Dit plan kan bestaan uit een ééndaagse of meerdaagse teambuilding, workshops al dan niet vervolgd met teamcoaching.

Na afloop van de teambuilding volgt een persoonlijk gesprek, waarbij de het hele proces wordt geëvalueerd en waarbij u aanbevelingen krijgt om maximaal rendement uit de teambuilding te halen.

Impact biedt trainingen op het gebied van teamontwikkeling

 

Doe de online teamscan

De teamscan brengt in kaart hoe effectief uw team functioneert op basis van 10 belangrijke aspecten. Per aspect worden er 6 vragen gesteld. Alle vragen dienen te worden beantwoord.

Het invullen van de teamscan duurt ongeveer 10 minuten. Vul de vragenlijst in vanuit uw eigen ervaring in het team. Na het invullen van alle vragen krijgt u de uitslag.

Start de teamscan

Team kick-off

Een goed begin is het halve werk. Impact zorgt samen met u voor een goede start van het team.

Team kick-off »

Teambuilding

Teambuilding is een middel om teams effectiever te maken, nieuwe focus en richting te geven en knelpunten en belemmeringen binnen het team zichtbaar te maken en op te lossen.

Teambuilding »

Teams en DISC

Meer inzicht, gerip en waardering krijgen voor elkaar met het DISC instrument.

DISC en teams »

Teamcoaching

Teamcoaching wordt vaak ingezet als vervolg op teambuilding. Teambuilding maakt vaak belemmeringen zichtbaar die niet meteen en ter plaatse kunnen worden opgelost. Teamcoaching kan in dat geval zeer effectief zijn bij de verdere ontwikkeling van het team.

Teamcoaching »

Blijf op de hoogte