Velden zijn niet correct ingevuld
Teamontwikkeling

Teambuilding

TeamontwikkelingEr zijn veel verschillende redenen om aan teambuilding te doen. Wat de reden ook is, het doel is altijd het vergroten van de effectiviteit van het team.

Maatwerk

Er zijn vele manieren om aan teambuilding te doen. De opzet en werkwijze hangt voor een groot deel af van het doel, de beschikbare tijd en uw eisen en wensen. Het programma wordt afgestemd op uw specifieke situatie en dus leveren we maatwerk!

In de natuur, op een locatie in de stad, primitief of luxueus, een dagdeel of meerdere dagen; bijna alles is mogelijk.   

MBTI en teams

Een leuke en effectieve manier om met teambuilding aan de slag te gaan, is gebruikmaken van de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI).

Met de MBTI krijgt u inzicht in uw eigen persoonlijkheid en die van de teamleden. Dit zorgt voor meer begrip en waardering voor de verschillende persoonlijkheden binnen het team.

Lees meer over MBTI »

DISC en teams

Een ander middel dat zeer effectief is bij teambuilding, is DISC. Het DISC instrument zorgt ervoor dat teamleden niet alleen inzicht in zichzelf, maar ook in andere teamleden krijgen. DISC draagt bij aan het begrip voor de verschillende persoonlijkheden en en maakt de aanwezige kwaliteiten die binnen het team aanwezig zijn zichtbaar.

Lees meer over DISC en teams »

Waarom teambuilding met Impact?

  • Wij beginnen pas als we weten hoe we succesvol kunnen zijn
  • De teambuilding heeft impact en gaat verder dan een gezellig dagje uit
  • Ervaren trainers die werken vanuit een beproefd theoretisch kader
  • Een programma op maat, geschikt voor alle deelnemers
  • Indien nodig kunnen wij het vervolgtraject voortzetten door middel van teamcoaching

Sticks in a bundle are unbreakable

Referenties

Wij hebben voor verscheidene opdrachtgevers Teambuilding workshops verzorgd. Bekijk al onze referenties.

brandweer regio rijnmond   Motip Dupli is een referentie van Impact

 

 

Blijf op de hoogte van geplande teamontwikkelingstrainingen

Naast onze incompany trainingen organiseren we ook regelmatig open workshops en trainingen voor teams. Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt automatisch bericht wanneer er een teamontwikkelingstraining gepland staat.

Ervaringen van deelnemers

Doe de online teamscan

De teamscan brengt in kaart hoe effectief uw team functioneert op basis van 10 belangrijke aspecten. Per aspect worden er 6 vragen gesteld. Alle vragen dienen te worden beantwoord.

Het invullen van de teamscan duurt ongeveer 10 minuten. Vul de vragenlijst in vanuit uw eigen ervaring in het team. Na het invullen van alle vragen krijgt u de uitslag.

Start de teamscan