Velden zijn niet correct ingevuld
MBTI

ISFJ persoonlijkheidsprofiel

Introversion, Sensing, Feeling, Judging

ISFJ’s zijn sympathiek, trouw, loyaal en consciëntieus. ISFJ’s werken het prettigst in situaties waarin de regels duidelijk zijn en waar tradities in ere worden gehouden. Ze werken grondig, nauwkeurig en accuraat. Hun interesses liggen meestal niet op technisch vlak. Ze willen het liefst praktische hulp en diensten bieden aan andere mensen en aan de organisatie waar ze voor werken. 

ISFJ's zijn op hun best als ze stilletjes hulp bieden en ervoor zorgen dat alles goed geregeld is. Ze zijn stabiel, medelevend en hebben aandacht voor de gevoelens van anderen. Ook verlenen ze voorrang  aan de behoeften van anderen, gaan confrontaties liever uit de weg en cijferen zichzelf weg, helemaal als het op familie aankomt. Ze verlangen naar structuur en orde. Ze gedragen zich rustig ernstig en plichtsgetrouw, attent en verantwoordelijk.

Meer weten over het persoonlijkheidstype ISFJ?

Voor meer inzicht in het ISFJ Type en de bijbehorende eigenschappen verwijzen we u graag naar een effectieve workshop waarbij via een uitgebreide vragenlijst uw MBTI Type in kaart wordt gebracht. U krijgt meer inzicht in uw eigen persoonlijkheid en bijvoorbeeld die van uw collega's. Vraag direct meer informatie aan!