Velden zijn niet correct ingevuld
MBTI

MBTI vragenlijst

MBTI en MTR-iAls gecertificeerd MBTI-opleider bieden wij twee MBTI vragenlijsten aan in onze MBTI workshop. Zo krijgt u een gedetailleerd beeld van uw persoonlijkheidstype en altijd een feedbackgesprek.

De MBTI vragenlijst

In de MBTI workshop achterhalen we uw MBTI type met behulp van de officiële MBTI (Stap I) vragenlijst die bestaat uit 88 vragen en die wordt gevolgd door een feedbackgesprek met een gecertificeerde MBTI trainer.

Daarnaast is er een uitgebreidere MBTI Stap II versie die bestaat uit 166 vragen en een feedbackgesprek met een gecertificeerde MBTI trainer. De stap II geeft een nog gedetailleerder beeld van uw persoonlijkheidstype.

Lees meer over de MBTI Workshop »

MBTI type rapportages

Als u gaat werken met MBTI ontvangt u een rapportage die een uitgebreide beschrjving geeft van uw MBTI type. Er zijn twee verschillende rapportages mogelijk: de Stap I en de Stap II rapportage.

De Stap I is een uitstekende rapportage die een uitgebreide toelichting geeft op het MBTI type. De Stap II gaat een stap verder en zoomt verder in op de voorkeuren. De Stap II rapportage is vooral geschikt voor organisaties die al ervaring hebben met MBTI of het instrument intensief willen gaan gebruiken.

Bekijk een voorbeeld van een Stap I rapport

Bekijk een voorbeeld van een Stap II rapport

Na het volgen van de MBTI workshop ontvangt u één van beide rapportages over uw MBTI type.

Gratis online persoonlijkheidstest

Wij bieden ook een gratis online persoonlijkheidstest aan. Deze bestaat uit 12 vragen en is heel snel in te vullen. U ziet meteen de uitslag en u zult zien dat deze uw persoonlijkheidstype al zeer nauwkeurig zal typeren! Deze test is een afgeleide van de typetheorie van Carl Jung en niet de MBTI vragenlijst.

Naar de online persoonlijkheidstest!