Velden zijn niet correct ingevuld
DISC

DISC-rapporten  

Persoonlijke effectiviteitMet het veelzijdige DISC instrument kunt u een uitgebreid profiel van uzelf op laten stellen. Dit doet u door de DISC vragenlijst in te vullen. Het rapport dat op basis van uw DISC profiel wordt opgesteld is uitgebreid en zeer volledig.

Bestel uw DISC rapport


DISC rapportages en voorbeelden

Wij onderscheiden verschillende profielen voor uw DISC rapportage. U heeft de keuze uit de volgende rapportages.


Hoe werkt het?

 1. U bestelt één van de bovengenoemde rapporten.
 2. U  ontvangt vervolgens van ons per e-mail een inlogcode voor de online DISC vragenlijst. In de bijgeleverde instructie wordt u precies uitgelegd wat u moet doen.
 3. Als u bent ingelogd vult u de vragenlijst in. Deze bevat 2 maal 24 stellingen. Het invullen van de vragenlijsten kost tussen de 10 en 15 minuten.
 4. De ingevulde vragenlijst verstuurt u met één druk op de knop naar ons. Aan de hand van uw antwoorden wordt uw persoonlijke rapport opgesteld.
 5. U ontvangt het bestelde DISC rapport, welke nauwkeuring inzicht geeft in uw persoonlijkheid.

U zult versteld staan van de nauwkeurigheid van uw DISC profiel op basis van de 48 vragen! Onze DISC rapporten zijn uitgebreid en volledig. Mocht u toch nog vragen hebben over de inhoud dan kunt u ons kostenloos om toelichting vragen. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Wat zijn de kosten van een DISC Rapport

 • Persoonlijkheidsprofiel basis € 60,-
 • Persoonlijkheidsprofiel uitgebreid € 90,-
 • Persoonlijkheidsprofiel beknopt € 75,-
 • Persoonlijkheidsprofiel uitgebreid en leiderschap € 100,-
 • Functieprofiel € 80,-
 • DISC-rapport standaard € 60,-

De genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.


Disc Rapport Bestellen

Geef aan welk rapport u wilt ontvangen en wij sturen u de online vragenlijst die u kunt invullen om het gewenste rapport op te maken.